BackBack

Dritë Nate me Winnie-the-Pooh - Punim dore

Lek 3,900.00

Mix ArtMateriale: Qelq, baltë modeluese, etj.Pikturuar me akrilik.

Description
Mix Art
Materiale: Qelq, baltë modeluese, etj.
Pikturuar me akrilik.
Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.