BackBack

Lotët e Dragoit të Fundit. Punim me dorë Mix-Art 3D

Lek 5,900.00

Materialet: Dru, Kristale Swaroswki, Bojra Akrilik, etj.

SKU: N/AKategoritë: Produkte ne Gjendje, Produkte të cilësuara Etiketa: gjendje
Description
Materialet: Dru, Kristale Swaroswki, Bojra Akrilik, etj.
Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.