Ditet e Suzanes (E riprodhueshme me porosi)

  • Oferta
  • Lek 6,900.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 10,000.00
Taksat e përfshira.


Akrilik dhe bojra organike ( kafe, caj, etj ) ne kanavace.
Tre cope me permasat 20 x 20 CM.