Set shishesh dhe gota për pije - Punim dore.

  • Oferta
  • Lek 2,700.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 3,900.00
Taksat e përfshira.


- Ideale per dhurata
- Seti nuk perfshin pije brenda dhe mund te mbushet sipas deshires tuaj
- Kutia eshte punuar me dore
- Shishet dhe gotat jane punuar mbi materiale ekzistente qelqi