BackBack

Perfect Ballerina! - (E riprodhueshme me porosi)

Lek 5,000.00

An intense piece that captures the dreams and hopes of a perfect ballerina, fighting with the depth of her inner emotions and the surrounding ambience of the balle world.This piece features...

Description
An intense piece that captures the dreams and hopes of a perfect ballerina, fighting with the depth of her inner emotions and the surrounding ambience of the balle world.

This piece features a large amount of details and a multi-layered texture in different painting brushes and materials.
Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.