BackBack

Flower Quartet! ( E riprodhueshme me ngjyra sipas deshires)

Lek 10,000.00 Lek 6,000.00

4 cope me permasat: 25 x 20 cm.Multi-Variable Painting For Any Interior Design. Hand Made with Care! The painting can changed in many different positions to fit any environment or any...

Description

4 cope me permasat: 25 x 20 cm.

Multi-Variable Painting For Any Interior Design. Hand Made with Care!

The painting can changed in many different positions to fit any environment or any interior.

100% hand made with a bit of 3D art in it.


Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.