BackBack

LOVE - Kanavacë, Mix-Art, 3D

Lek 15,000.00 Lek 9,000.00

Përmasat: 100x50cmTeknika: Pikturë Mix-Art / Punim 3 Dimensional

Description
Përmasat: 100x50cm
Teknika: Pikturë Mix-Art / Punim 3 Dimensional
Vlerësime nga Klientët

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.