BackBack

Waiting for someone special! - (E riprodhueshme me porosi)

Lek 7,000.00 Lek 4,000.00

Tempera ne kanavace.Permasat: 40 x 30 cm.

Description
Tempera ne kanavace.
Permasat: 40 x 30 cm.
Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.