BackBack

Mbajtes Qiriu | Handmade | The Fairy House (E riprodhueshme me porosi)

Lek 14,000.00 Lek 5,000.00

Mix Art: Punim me balte modeluese dhe materiale te tjera.

Description
Mix Art: Punim me balte modeluese dhe materiale te tjera.

Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.