BackBack

Set shishesh dhe gota për pije - Punim dore.

Lek 3,900.00 Lek 2,700.00

- Ideale per dhurata- Seti nuk perfshin pije brenda dhe mund te mbushet sipas deshires tuaj- Kutia eshte punuar me dore- Shishet dhe gotat jane punuar mbi materiale ekzistente qelqi

Description
- Ideale per dhurata
- Seti nuk perfshin pije brenda dhe mund te mbushet sipas deshires tuaj
- Kutia eshte punuar me dore
- Shishet dhe gotat jane punuar mbi materiale ekzistente qelqi
Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.