BackBack

Foto e personalizuar nё dru (Mix Art): Punuar dhe përpunuar artistikisht me dorë nga Nika`s Art (duke filluar me permasat 15X25 cm).

Lek 2,900.00 – Lek 3,900.00

Për informacion të mëtejshem kontaktoni Monika Spahivogli në numrin në vijim: 0688774287 Punim artistik, i personalizuar në dru nga Nikas Art.Mbi foton e transferuar në dru, punohet me penela e bojra...

Lek 6,000.00 Lek 2,900.00
Description

Për informacion të mëtejshem kontaktoni Monika Spahivogli në numrin në vijim: 0688774287

Punim artistik, i personalizuar në dru nga Nikas Art.

Mbi foton e transferuar në dru, punohet me penela e bojra për ta
kthyer në një vepër të vërtetë arti. Produkti përfundimtar jep ndjesi
të ndryshme nga pikturat ne kanavace e fotot  dhe i rreziston kohës.

E vetmja gjë që duhet të bëni është të dërgoni një foto me e-mail.

Brenda 48-72 orësh, do të merrni produktin tuaj të përfunduar.

Shenim: Druri mund te ndryshoje ne ngjyre dhe permasa dhe dizajn, nga
personi ne person sepse, cdo punim behet me dore dhe eshte unikal.

Transporti dhe Dërgesa

Nëse jeni duke porositur një produkt, ne e sjellim produktin direkt tek adresa juaj pa kosto (brënda Tiranës) dhe me një pagesë ekstra jashtë Tiranës. çmimin e produktit e paguani në momentin e marrjes së mallit

Nëse jeni duke porositur një shërbim, atëher, ju do paguani një çmim paraprak siç është detajuar në ofertë dhe pjesën tjetër të kostos direkt tek biznesi në momentin që shfrytëzoni shërbimin.