“Kur e pashë për herë të parë”, në “ART Salzburg Contemporary”

“Kur e pashë për herë të parë”, në “ART Salzburg Contemporary”

Në panairin “ART Salzburg Contemporary”, publikut ndërkombëtar i është prezantuar edhe vepra e një shqiptari.

Fjala është për pikturën “Kur e pashë për herë të parë”, e të Gazmend Freitagut, i cili jeton në Linz të Austrisë.

Më 1 shkurt 2019, Freitagu dhe kolegu i tij Norbert Zehm, do të prezantojnë veprat e tyre në një ekspozite të përbashkët në galerinë “Artinnovation” në Insbruk të Austrisë.

Burimi -> Telegrafi.com